Σχετικά με εμάς

Το Tinos Icon αποτελεί το ηλεκτρονικό κατάστημα λιανικής πώλησης της καταξιωμένης βιοτεχνίας Εκκλησιαστικών ειδών ΣΤΑΗ ΒΙΔΑΛΗ ΙΩΑΝΝΑ. Στο Ιερό Νησί της Τήνου από το 1993 η οικογενειακή μας επιχείρηση δημιουργεί από υλικά Α’ ποιότητας μοναδικά αναμνηστικά Ιερά αντικείμενα.

Το 1993 ξεκινήσαμε μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση κατασκευής ειδών λατρείας της ορθόδοξης χριστιανικής παράδοσης. Η ιδέα της δημιουργίας αυτής ήταν ότι γεννηθήκαμε στο ιερό νησί της Παναγίας, στο νησί όπου επέλεξε η Παναγία να φτιάξει το σπίτι της και μεγάλη μερίδα ανθρώπων ζούσαν τις οικογένειες τους από την πώληση μικρών αναμνηστικών ιερών αντικειμένων που απεικόνιζαν την Ιερά Εικόνα Της χωρίς να υπάρχει κάποιο εργαστήριο που να τα κατασκευάζει στην Τήνο.

Τα χριστιανικά μας εργόχειρα δημιουργούνταν από υλικά Α’ ποιότητας (μέταλλο – ασήμι – ξύλο – πηλό κ.τ.λ.) μπορέσαμε σε σύντομο χρονικό διάστημα να κατοχυρωθούμε στην τοπική μας αγορά και βήμα βήμα να ετοιμαζόμαστε για να ξεπηδήσουμε στην εγχώρια αγορά, διεκδικώντας πάντα το καλύτερο με ήθος και σεβασμό κατορθώσαμε να μην υπάρχουν όρια σε αυτό που μας παράγγελναν οι πελάτες μας, δηλαδή όλα τα είδη βυζαντινών εικόνων σε μεγέθη και θέματα. Αντικείμενα φτιαγμένα από φυσητό γυαλί, μέταλλο, ασήμι, ξύλο, κεραμικό με διάφορα θέματα εκκλησιαστικά και τουριστικά κάθε περιοχής.

Η επιχείρηση Στάη – Βιδάλη Ιωάννα ξεκίνησε οικογενειακή επιχείρηση όπως και παραμένει απλά μετά το μέγεθος του κύκλου εργασιών της τηρεί βιβλία Γ’ κατηγορίας. Από το 2014 εξάγουμε το 72% της παραγωγής μας σε 22 χώρες στο εξωτερικό και σε 2687 πελάτες στην εγχώρια αγορά.

Όλα αυτά συντέλεσαν στην βοήθεια πολλών οικογενειών που εργάστηκαν σε αυτήν και η συμμετοχή της στην κοινωνία του νησιού ήταν πολλή μεγάλη (από τους μεγαλύτερους οικονομικούς εισαγωγικούς και εξαγωγικούς πνεύμονες του νησιού).

Η μεγαλύτερη προώθηση των προϊόντων μας γίνεται μέσα από διαφημίσεις σε περιοδικά, συμμετοχή σε εκθέσεις, στο διαδίκτυο. Έχει πάρει βραβεία στην Ελλάδα για την ποιότητα, διαφήμιση, παραγωγή. Το πρώτο βραβείο πανευρωπαϊκά PRESTIGE AND QUALITY στο Divani Caravel Hotel στην Αθήνα από το υπουργείο ανάπτυξης το 2008 και το βραβείο EXCELLENT IMAGE OF ENTERPRISE στην Μαδρίτη το 2009.

Ξεκινώντας από την Τήνο φτάσαμε στην πιο απομακρυσμένη περιοχή της Ελλάδος και του εξωτερικού βάζοντας έτσι ένα μικρό λιθαράκι στο έργο της Ορθόδοξης Χριστιανικής Θρησκείας πάντα με ενθουσιασμό και αγάπη για αυτό που επιτελούμε με την δουλειά μας.

Με Εκτίμηση,
ΙΩΑΝΝΑ ΣΤΑΗ – ΒΙΔΑΛΗ


Καταστήματα

ΚΕΝΤΡΙΚΟ – ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ
Αγία Βαρβάρα – Τήνος, Τ.Κ. 842 00
τηλ: 22830 24068 – 22830 22368 / fax: 22830 29142
e-mail: vidalistai.tinos@gmail.com

Σχετικά με οποιαδήποτε πληροφορία που αφορά το ηλεκτρονικό κατάστημα επικοινωνήστε με το κεντρικό γραφείο μας.

ΥΠΟΚ/ΜΑ ΤΗΝΟΥ (1)
Ευαγγελιστρίας 94Α
τηλ: 22830 24751

ΥΠΟΚ/ΜΑ ΤΗΝΟΥ (2)
Ευαγγελιστρίας & Πλατεία Καγκάδη
τηλ: 22834 01009

ΥΠΟΚ/ΜΑ ΤΗΝΟΥ (3)
Πλατεία Αγίας Πελαγίας
τηλ: 22830 23850

ΥΠΟΚ/ΜΑ ΑΘΗΝΩΝ
Aιόλου 45Α, Τ.Κ. 105 51 – Αθήνα
τηλ./fax: 210 3310360

Μετάβαση στο περιεχόμενο